EuroAf - Gde kvalitet susreće stil. Kompletno opremanje Vašeg doma!
Kralja Petra I 116, Bačka Palanka

USLOVI KORIŠĆENJA

Datum poslednje izmene: 4. Februar 2024. godine

Dobrodošli na euroaf.rs. Ova stranica pruža uslove pod kojima koristite našu internet stranicu, proizvode i usluge. Molimo vas da pažljivo pročitate ove uslove pre nego što počnete da koristite stranicu.

  1. PRIHVATANJE USLOVA

Posetom ili korišćenjem ovog sajta, pristajete na ove uslove. Ako se ne slažete sa ovim uslovima, molimo vas da ne koristite naš sajt.

  1. INFORMACIJE O NAMA

euroaf.rs je sajt u vlasništvu i pod upravom EUROAF, sa sedištem na Kralja Petra I 116, Bačka Palanka, Srbija. Možete nas kontaktirati putem telefona na broj 063 538 191 ili putem e-pošte na [email protected].

  1. PRISTUP SAJTU

Obezbeđujemo vam privremen pristup našem sajtu. Zadržavamo pravo da povučemo ili izmenimo sajt bez prethodne najave. Nećemo biti odgovorni ako, iz bilo kog razloga, naš sajt nije dostupan u bilo koje vreme ili tokom bilo kog perioda.

  1. PRIVATNOST

Sve informacije koje nam pružate kroz ovaj sajt se obrađuju u skladu sa našom politikom privatnosti.

  1. TRANSAKCIJE

Mi nudimo opciju plaćanja na tekućem računu ili u našim maloprodajnim objektima. Svi detalji vezani za vašu kupovinu, uključujući cene, dostupnost proizvoda i isporuku, su podložni promenama bez prethodne najave.

  1. PROIZVODI I USLUGE

Prodajemo nameštaj i nudimo opciju nameštaja po meri. Detalji o proizvodima i uslugama, kao i njihove cene, nalaze se na našem sajtu.

  1. VAŠ NALOG

Ako koristite ovaj sajt, odgovorni ste za održavanje tajnosti svog naloga i lozinke i za ograničavanje pristupa vašem računaru. Prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se dogode na vašem nalogu i sa vašom lozinkom.

  1. INTELEKTUALNA SVOJINA

Sve prava, uključujući autorska prava na ovaj sajt su u vlasništvu ili licencirana od strane EUROAF. Svaka upotreba sajta, osim u skladu sa ovim uslovima, je strogo zabranjena.

  1. LINKOVI NA DRUGE SAJTOVE

Naš sajt može sadržati linkove na druge sajtove. Mi ne snosimo odgovornost za sadržaj, tačnost ili mišljenja izražena na takvim sajtovima.

  1. IZMENE USLOVA

Zadržavamo pravo da povremeno izmenimo ove uslove. Vaše dalje korišćenje sajta nakon takvih promena predstavljaće vašu saglasnost sa svim takvim promenama.

Molimo vas da redovno proveravate da li su uslovi promenjeni.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovim uslovima, molimo vas da nas kontaktirate na 063 538 191