EuroAf - Gde kvalitet susreće stil. Kompletno opremanje Vašeg doma!
Kralja Petra I 116, Bačka Palanka

Garderoberi

Naši garderoberi su dizajnirani da se lako uklope u svaku spavaću sobu, nudeći obilje prostora za organizaciju odeće. Od kliznih do klasičnih modela sa vratima, ovi praktični komadi nameštaja su savršeni za održavanje reda i stila u vašem prostoru.

Filtriraj proizvode
Raspon cene
Cena: 17690 RSD192227 RSD
Sortiranje
Po Popularnosti
Po oceni
Novi proizvodi
Manje ka Većem
Veće ka Manjem
Akcija
Na akciji21
Zaliha
Prikaži sve
Na stanju29

Visokokvalitetni namještaj za održavanje reda u vašoj spavaćoj sobi

Naši garderoberi donose vam stil i funkcionalnost u jednom. Potrebno je vreme i trud da se držite organizovani, a naši garderoberi omogućavaju vam da to postignete s lakoćom.

Klizni garderoberi za moderni životni prostor

Istražite naše klizne ormane, dostupne u različitim stilovima, bojama i veličinama. Ovi garderoberi su dizajnirani sa kliznim vratima što ih čini idealnima za male prostore gde otvaranje standardnih vrata može biti problematično.

Klasik garderoberi sa vratima za tradicionalni izgled

Za ljubitelje klasičnog stila, nudimo i tradicionalne modele garderobnih ormana sa vratima. Ovi modeli su vremešno dizajnirani za dodavanje sofisticiranosti u vaš životni prostor.

Garderoberi za svaku spavaću sobu

Bez obzira koju vrstu prostora imate, naši garderoberi su dizajnirani da se lako uklope u svaku spavaću sobu, nudeći obilje prostora za organizaciju odeće. Od kliznih do modela sa vratima, ovi praktični komadi nameštaja su savršeni za održavanje reda i stila u vašem prostoru.

Kupite naše garderoberi danas

Otkrijte pravo rešenje za svoje potrebe u smeštaju odeće. Pogledajte našu impresivnu kolekciju garderobnih elemenata danas i pronađite savršen komad koji će odgovarati vašem ukusu, potrebama i budžetu.