EuroAf - Gde kvalitet susreće stil. Kompletno opremanje Vašeg doma!
Kralja Petra I 116, Bačka Palanka

Trpezarija

Naša ponuda trpezarijskog nameštaja prilagođava se svakom ukusu i prostoru. Stolovi, stolice i vitrine za sve prilike, od porodičnih ručkova do svečanih večera, pružaju toplinu i eleganciju. Uživajte u svakom obroku sa stilom.

Filtriraj proizvode
Raspon cene
Cena: 0 RSD319208 RSD
Sortiranje
Po Popularnosti
Po oceni
Novi proizvodi
Manje ka Većem
Veće ka Manjem
Zaliha
Prikaži sve
Na stanju85

Najkvalitetniji Trpezarijski Nameštaj za Vaš Dom

Opis našeg asortimana trpezarijskog nameštaja

Naša ponuda trpezarijskog nameštaja prilagođava se svakom ukusu i prostoru. Naš trpezarijski nameštaj svojim dizajnom, kvalitetom i funkcionalnošću odgovara svim potrebama i preferencijama naših kupaca. Stolovi, stolice i vitrine za sve prilike, bilo da su u pitanju porodični ručkovi ili svečane večere, pružaju toplinu i eleganciju svakom prostoru. Uživajte u svakom obroku sa stilom uz naš trpezarijski nameštaj.

Stolovi

U našoj ponudi ćete pronaći ručno izrađene stolove različitih stilova i materijala. Od punog drveta, preko metalnih konstrukcija, do modernih staklenih modela – naš asortiman stolova zadovoljava sve estetske zahteve i prostorne mogućnosti.

Stolice

Izaberite stolice koje najbolje odgovaraju vašem trpezarijskom stolu. Naša ponuda uključuje sve od klasičnih tapaciranih modela do modernih stolica od eko kože i metala. Komfor i stil nikada nisu bili tako lepo upakovani.

Vitrine

Neka vaša omiljena posuđa, priznanja ili uspomene budu središte pažnje u našim elegantnim vitrinama. Izaberite između različitih modela, veličina i boja koje se besprekorno uklapaju u svaki prostor.

Dizajnirajte svoju trpezariju sa stilom

Naš trpezarijski nameštaj osmišljen je da poboljša životni prostor a da pritom ne smanjuje njegovu funkcionalnost. Odgovara svim stilovima i enterijerima, i pruža toplinu i eleganciju koju svaka trpezarija treba da ima. Uživajte u svakom obroku uz naš nameštaj.