EuroAf - Gde kvalitet susreće stil. Kompletno opremanje Vašeg doma!
Kralja Petra I 116, Bačka Palanka
Podelite proizvod na:

SKY 45 TV STO TV148 1K2F/S45

29.118 RSD

Uđite u svet raskošnog stila i praktičnosti sa našim TV stolom iz ekskluzivne kolekcije SKY45, posebno oblikovanog sa jednim krilom i dve fioke kako bi unapredili vašu dnevnu sobu.

Širina:
148
Visina:
47
Dubina:
37
🎁  Prijavite se za ekskluzivne novosti i ponude.
🚚  Uobičajeno vreme isporuke je 15 – 60 dana
📦  Dostava do 150km ili kurirskom službom.
Otvorite vrata elegancije i funkcionalnosti sa TV stolom iz naše ekskluzivne kolekcije SKY45. Sa svojim jedinstvenim dizajnom koji obuhvata spoj bočnih strana i frontova pod preciznim uglom od 45 stepeni, ovaj TV sto predstavlja pravi dizajnerski iskorak.Bočne strane i frontovi fioka izrađeni su pažljivo odabrane medijapane, koji su obostrano lakirani UV lakom sa sofisticiranim mat efektom u prelepom tonu kašmira. Ova kombinacija materijala i završne obrade pruža ne samo estetski dojam već i dugotrajnost.Plafon elementa, obložen u drvo-dekoru Tobacco hrast, dodaje dodatnu toplinu vašem prostoru, stvarajući harmoničan ambijent. Sa praktičnim i modernim načinom konzolnog fiksiranja za zid, ovaj TV sto ne samo da štedi prostor već i ističe sofisticiranost vašeg enterijera.
  • Za uslugu isporuke na teritoriji grada Bačke Palanke, cena iznosi 900 dinara.
  • Za druge destinacije izvan Bačke Palanke, cena dostave je 90 dinara po pređenom kilometru, sve do maksimalne udaljenosti od 150 kilometara.
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • Za vrednost nameštaja do 17.000 dinara, cena montaže iznosi fiksno 1.000 dinara.
  • Za vrednosti preko ovog iznosa, montaža se naplaćuje po stopi od 6% od ukupne vrednosti kupljene robe.
Podelite proizvod na:
Popunite formu i ubrzo ćemo vas kontaktirati

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa pravilima.