Naš servis je glavni 

adut 

Pored kupovine nameštaja, ono što je bitno su i uslovi isporuke i uslovi plaćanja

Pogledaj proizvode Naša priča

Dostavljamo nameštaj na vašu adresu

Po vašoj porudžbini brzo ispostavljamo nameštaj (30-45 dana)

U slučaju da niste zadovoljni, ili neki proizvod ima problem, tu smo.

Dom je mesto gde počinje sve, zato je nameštaj bitan deo vašeg života.

Nova rasveta u ponudi

Predstavljamo vam najnoviji dodatak našoj ponudi, rasvetu marke „Rabalux“. Da bi ambijent u Vašem domu bio topao i prikladno osvetljen, pobrinula se renomirana kompanija sa skoro 30 godina iskustva – Rabalux.

Pročitaj više

Kako odabrati pravi dušek?

Dnevni ritam kojim smo uslovljeni a koji često i sami sebi namećemo, troši našu i fizičku i psihičku snagu. Jedan od najboljih načina da je obnovimo jeste da sebi omogućimo dobar san. Osnovni uslov za to je odabir dobrog i kvalitetnog dušeka.

pročitaj više

Napravite sredstvo za čišćenje kožnog nameštaja

Prirodna sredstva za održavanje nameštaja su veoma popularna jer mnoga domaćinstva izbegavaju hemiju. Кožni nameštaj je investicija koju dugoročno planiramo da zadržimo u svom domu. aš nameštaj od kože možedugoda zadrži prvobitan izgled bez pukotina i izbledelih delova…

Pročitaj više

INVICTUS – Nova Jelina kuhinja

Elegantna staklena krila sa aluminijumskim ramovima u boji Šampanj i zatamnjena stakla oplemenjuju kompletan dizajn ove kuhinje. Poseban dizajnerski detalj su eloksirane aluminijumske lajsne koje imaju funkciju ručica i olakšavaju upotrebu frontova. 

Pročitaj više

Kako održavati drveni nameštaj

Drveni nameštaj domu može da da jednu posebnu notu. Bitno je da vaš nameštaj negujete na određen način kako bi što duže sačuvao boju i kvalitet. Euro Af se trudi da vam uvek da neki koristan savet!

Pročitaj više

Dnevna soba Contempo

Korpusi su izradjeni od univera 18mm a frontovi od medijapana 19mm po čemu se, izmedju ostalog, i izdvaja na našem tržištu.  Elementi su dostupni u dve kombinacije boja, podjednako zanimljive: Artisan/Sivo i Artisan/Belo. Kao dodatna, vrlo interesantna opcija je unutrašnje svetlo kod nekih elemenata, što celom prostoru vaše dnevne sobe daje poseban šarm.

Pročitaj više